
pozdní sběr - polosuché - cukr 9,2g/l, Kyseliny 6,0g/l, Bezc. extrakt 23,0 g/l l, Alkohol 12,0 % obj., Cukernatost při sběru 21,2 °NM
Müller Thurgau
Veltlínské zelené
Hibernal
Rulandské šedé
Rulandské bílé
Sauvignon
Ryzlink rýnský
Ryzlink vlašský
Tramín červený
Sylvánské zelené
Neuburské
Muškát moravský
Chardonnay
Irsai Oliver
Pálava
Cuvée
Cabernet sauvignon
Frankovka
Modrý portugal
Rulandské modré
Svatovavřinecké
Zweigeltrebe
André
Neronet
Merlot
Dornfelder
Regent

pozdní sběr - polosuché - cukr 9,2g/l, Kyseliny 6,0g/l, Bezc. extrakt 23,0 g/l l, Alkohol 12,0 % obj., Cukernatost při sběru 21,2 °NM

moravské zemské - suché - cukr 4,9g/l, Kyseliny 5,5 g/l, ,Alkohol 12,0 % obj.,

moravské zemské - suché - cukr 4,5g/l, Kyseliny 5,0 g/l, 5, Alkohol 12,0 % obj.,

moravské zemské - polosladké - Cukr 21,3g/l, Kyseliny 6,3g/l, , Alkohol 12,0 % obj.,

moravské zemské - suché - cukr 1,2g/l, Kyseliny 4,7g/l, , Alkohol 13 % obj., / VÍNO ZRÁLO 10 MĚSÍCŮ V DUBOVÝCH SUDECH

pozdní sběr - suché - cukr 5,8g/l, Kyseliny 5,9g/l, Bezc. extrakt 23,2 g/l l, Alkohol 12,0 % obj., Cukernatost při sběru 21,2 °NM

Mladé víno ročníku 2025 - moravské zemské - suché

Mladé víno ročníku 2025 - moravské zemské - polosuché

Mladé víno ročníku 2025 - moravské zemské - polosladké

moravské zemské - suché - cukr 5,9g/l, Kyseliny 5,5 g/l, Bezc. extrakt 22,9 g/l l,Alkohol 12,0 % obj., Cukernatost při sběru 21,6 °NM / Cuvée Sauvignon & Ryzlink vlašský

Jemně perlivé víno - polosuché - cukr 9,8g/l, Kyseliny 6,0g/l, Bezc. extrakt 22,3 g/l ,Alkohol 12,0 % obj., Cukernatost při sběru 21,2 °NM

moravské zemské - suché - cukr 1,3g/l, Kyseliny 4,6g/l, Alkohol 13 % obj., / VÍNO ZRÁLO 12 MĚSÍCŮ V DUBOVÝCH SUDECH

moravské zemské - polosladké - cukr 25,7g/l, Kyseliny 6,14 g/l, Bezc. extrakt g/l / CUVÉE PINOT BLANC & PINOT GRIS & PINOT NOIR KLARET

pozdní sběr - suché - cukr 5,4g/l, Kyseliny 5,5g/l, Bezc. extrakt g/l

pozdní sběr - suché - cukr 5,2g/l, Kyseliny 5,8 g/l, Bezc. extrakt 23,1 g/l , Alkohol 12,5 % obj., Cukernatost při sběru 21,4 °NM

pozdní sběr - suché - cukr 4,8g/l, Kyseliny 5,4 g/l, Alkohol 13 % obj.,

moravské zemské - suché - cukr 3,7g/l, Kyseliny 5,2 g/l, Bezc. extrakt 21,6 g/l , Alkohol 12,5 % obj., Cukernatost při sběru 21,3 °NM / VÍNO ZRÁLO PO DOBU 7 MĚSÍCŮ VE FRANCOUZSKÝCH DUBOVÝCH SUDECH

pozdní sběr - suché - cukr 2,6g/l, Kyseliny 5,5 g/l, Bezc. extrakt 23,1 g/l , Alkohol 12,5 % obj., Cukernatost při sběru 22,4 °NM / SUR LIE / VÍNO ZRÁLO PO DOBU 8 MĚSÍCŮ VE FRANCOUZSKÝCH DUBOVÝCH…

pozdní sběr - suché - cukr 3,1g/l, Kyseliny 5,2 g/l, Bezc. extrakt g/l, Alkohol 12,5 % obj., Cukernatost při sběru °NM / VÍNO ZRÁLO PO DOBU 11 MĚSÍCŮ VE FRANCOUZSKÝCH DUBOVÝCH SUDECH

výběr z hroznů - suché - cukr 3,2g/l, Kyseliny 5,9 g/l, Bezc. extrakt g/l

pozdní sběr - suché - cukr 6,0g/l, Kyseliny 5,9 g/l, Bezc. extrakt 22,1 g/l l , Alkohol 13,0 % obj., Cukernatost při sběru 21,6 °NM

moravské zemské - suché - cukr7,5g/l, Kyseliny 4,9 g/l, Bezc. extrakt g/l ALKOHOL:12,0 %

moravské zemské - polosladké - cukr20,5g/l, Kyseliny 4,8 g/l, Bezc. extrakt g/l /l ALKOHOL:12,5 %

pozdní sběr - suché - cukr 5,3g/l, Kyseliny 5,7 g/l, Bezc. extrakt g/l

moravské zemské - suché - cukr 5,6g/l, Kyseliny 5,2 g/l, Bezc. extrakt g/l / Cuvée Sauvignon & Ryzlink vlašský

Jemně perlivé víno - suché - cukr 4,8g/l, Kyseliny 5,6g/l, Bezc. extrakt g/l / CUVÉE PINOT BLANC & PINOT GRIS & PINOT NOIR

Jemně perlivé víno - suché - cukr 5,2g/l, Kyseliny 6,0g/l, Bezc. extrakt g/l

pozdní sběr - polosladké - cukr 23,9g/l, Kyseliny 5,8 g/l, , Alkohol 13 % obj.,

pozdní sběr - suché - cukr 5,7g/l, Kyseliny 5,9 g/l, Alkohol 13 % obj.,

moravské zemské - suché - cukr 1,1g/l, Kyseliny 4,5g/l, ,Alkohol 13 % obj., / Cuvée frankovka & zweigeltrebe / VÍNO ZRÁLO 12 MĚSÍCŮ V DUBOVÝCH SUDECH

moravské zemské - suché - cukr 1,2g/l, Kyseliny 4,4g/l, Bezc. extrakt g/l , Alkohol 12,5 % obj., Cukernatost při sběru NM / Cuvée RULANDSKÉ MODRÉ & ZWEIGELTREBE / VÍNO ZRÁLO 14 MĚSÍCŮ V DUBOVÝCH…

moravské zemské - suché - cukr 1,4g/l, Kyseliny 4,5g/l, Bezc. extrakt g/l , Alkohol 12,5 % obj., / Cuvée CABERNET SAUVIGNON & FRANKOVKA / VÍNO ZRÁLO 15 MĚSÍCŮ V DUBOVÝCH SUDECH

pozdní sběr - suché - cukr 5,8g/l, Kyseliny 5,8 g/l, , Alkohol 13,5 % obj.,

pozdní sběr - suché - cukr 5,3g/l, Kyseliny 5,8 g/l, Bezc. extrakt 22,1 g/l , Alkohol 13,0 % obj., Cukernatost při sběru 21,6 °NM

pozdní sběr - suché - cukr 5,7g/l, Kyseliny 5,7 g/l, Bezc. extrakt g/l , Alkohol 12,5 % obj.,

pozdní sběr - suché - cukr 4,9g/l, Kyseliny 559 g/l, Bezc. extrakt g/l

pozdní sběr - suché - cukr 2,7g/l, Kyseliny 5,1 g/l, Bezc. extrakt g/l , Alkohol 12,5 % obj.,

pozdní sběr - suché - cukr 1,8g/l, Kyseliny 5,2 g/l, Bezc. extrakt g/l , Alkohol 13 % obj. / VÍNO ZRÁLO PO DOBU 8 MĚSÍCŮ VE FRANCOUZSKÝCH DUBOVÝCH SUDECH

moravské zemské - suché - cukr 1,4g/l, Kyseliny 5,1 g/l, Bezc. extrakt g/l , Alkohol 12,5 % obj., Cukernatost při sběru °NM / VÍNO ZRÁLO PO DOBU 7 MĚSÍCŮ VE FRANCOUZSKÝCH DUBOVÝCH SUDECH

pozdní sběr - suché - cukr 2,6g/l, Kyseliny 5,5 g/l, Bezc. extrakt 23,1 g/l , Alkohol 12,5 % obj., Cukernatost při sběru 22,4 °NM / SUR LIE / VÍNO ZRÁLO PO DOBU 8 MĚSÍCŮ VE FRANCOUZSKÝCH DUBOVÝCH…

pozdní sběr - suché - cukr 2,9g/l, Kyseliny 5,8 g/l, Bezc. extrakt g/l , Alkohol 12,5 % obj., Cukernatost při sběru °NM / VÍNO ZRÁLO PO DOBU 11 MĚSÍCŮ VE FRANCOUZSKÝCH DUBOVÝCH SUDECH

moravské zemské - suché - cukr 3,0g/l, Kyseliny 4,4 g/l, , Alkohol 13 % obj.,

moravské zemské - suché - cukr 0,6g/l, Kyseliny 6,0 g/l, Bezc. extrakt g/l , Alkohol 14,5 % obj., Cukernatost při sběru °NM

moravské zemské - suché - cukr 0,9g/l, Kyseliny 5,9g/l, l, Alkohol 13,0 % obj., / Cuvée Frankovka & Merlot / / ZRÁLO 14 MĚSÍCŮ V DUBOVÝCH SUDECH

moravské zemské - suché - cukr 1,0g/l, Kyseliny 5,4g/l, Bezc. extrakt g/l, Alkohol 13,5 % obj./ Cuvée CABERNET SAUVIGNON & PINOT NOIR / ZRÁLO 15 MĚSÍCŮ V DUBOVÝCH SUDECH

moravské zemské - suché - cukr 0,9g/l, Kyseliny 5,5 g/l, Bezc. extrakt g/l
Pokud jste starší 18 let, klikněte na "Ano"